Prodejní a skladová řešení od profesionálů
Objednávky:727 893 962
Výroba:732 304 380

Vyhledat v katalogu

Drobečková navigace

Úvod > Články > Jak vybrat regály do obchodu a skladu

Jak vybrat regály do obchodu a skladu



Potřebujete kvalitní regály pro obchod či sklad? V článku najdete tipy a triky, jak pro svou společnost zvolit nejvhodnější řešení.

Prodejní regály

Sháníte regály do obchodu? Existují tři základní druhy a dělí se podle využití. Gondolové regály jsou oboustranné. Nejčastěji stojí uprostřed prodejny. Rámové regály jsou vhodné pro obchody s širokým sortimentem, třeba supermarkety. Přístěnné regály jsou univerzální. Stojí přichycené ke zdi a hodí se do prodejen všech velikostí.

Při nákupu vybavení pro obchod myslete i na různorodost zboží a materiál, ze kterého je regál vyrobený. Jiný regál budete potřebovat pro stavebniny, jiný pro potraviny a jiný pro oděvy.

Další věci, na které byste při výběru prodejních regálů měli myslet – využijete pouze policový prodej, potřebujete místo pro zavěšení, jaká je nezbytná nosnost regálů, kolik prodáváte druhů zboží, budete ho měnit a v jakém intervalu (týden, kvartál, půl rok)? Vše je třeba zohlednit.

Skladové regály

Lehké skladové regály využijete ve většině případů jako mezisklad. Paletové regály slouží pro uskladnění palet s materiálem. Při výběru regálů do skladu je důležité myslet na především na nosnost zboží. Zatímco první varianta unese maximálně do 250 kilogramů, paletové regály zvládnou i pár tisíc kilogramů.

Při nákupu regálů pro sklad si spočítejte množství skladovaného zboží. Podle něj se regálové systémy stavějí. Čím výš regály stojí, tím nutněji budete potřebovat pomocné stroje jako vysokozdvižné vozíky.

Jestli plánujete nákup regálů do obchodu či skladu, pomůžeme vám s jejich návrhem a rozmístěním. Vybereme nejvhodnější typ a materiál. Poskytneme informace ke skladování zboží. Všechny naše regály dodržují normy EU. Zaručujeme nízkou cenu a jednoduchou montáž.